Aquestes són les fonts d'on trec les meves receptes; els llibres, els blocs, els programes, les revistes... que formen la meva biblioteca "xocolatera". Si en trobeu a faltar algun, aviseu-me!
Pàgines web
Llibres
Pàgines web
- Savory sweet life-Easy recipes for everyday cooking
- Joy of baking. Tested Baking & Dessert Recipes & Videos
Llibres
- Barnum-Bobb, Felicity. 200 recetas para chocolate, Blume, 2010, Barcelona. Traducció de Carolina Bastida Serra.
- Chocolate. 170 recetas para caer en la tentación. Grandes clásicos y creaciones originales, Blume, 2010. Traducció de Teresa Jarrín Rodríguez.
- Deseine, Trish. Pasión por el chocolate, RBA, 2002, Barelona. Traducció de Jesús de Cos Pinto.
- El chocolate, col·lecció "Mi cocina", de "madame Fígaro" per a la revista "¡HOLA!".
- Hermé, Pierre. Larrousse. Postres, Larrousse Editorial, 2006, Barcelona. Traducció de Lluís Ogg Van Emmerik.
- Ortemberg, Adriana. Pasión por el chocolate, Editorial Océano, 2003, Barcelona.
- Wright, Jeni. 101 chocolate treats, tried-and-tested recipes. BBC Books per la revista "GoodFood Magazine", 2007.